"Okruženje": Počinje emitovanje pete sezone popularnog talk show-a

O dvanaest pažljivo odabranih tema govoriće iz svog ugla i naši uvodničari, književnici: Enver Kazaz, Balša Brković, Renato Bretić i Voja Žanetić
1 komentar(a)
Okruženje, Foto: Okruženje
Okruženje, Foto: Okruženje
Ažurirano: 29.09.2016. 13:50h

Od petka, 7, oktobra gledaoci TV Vijesti će imati priliku da prate petu sezonu talk show-a “Okruženje”, koji zauzima mjesto jednog od najgledanijih televizijskih projekata u regionu a dodijeljeno mu je i specijalno priznanje za medijsku inicijativu godine “European Citizenship Awards 2016” na svečanoj ceremoniji u londonskom Siti holu.

Više od pedeset gostiju govoriće o terorizmu, prezaduženosti građana, tabloidizaciji javnog života, bijeloj kugi, novim milionerima, ženama u biznisu i mnogim drugim temama koje su rezultat tranzicionih procesa i društveno – političkih i ekonomskih promjena kroz koje prolazi naš region.

O dvanaest pažljivo odabranih tema govoriće iz svog ugla i naši uvodničari, književnici: Enver Kazaz, Balša Brković, Renato Bretić i Voja Žanetić. Okruženje je prvi regionalni informativni televizijski serijal koji se emituje na deset televizijskih stanica u Albaniji, Bivšoj Jugoslovenskoj Republici Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Kosovu, Sloveniji i Srbiji.

Okruženje je zajednička inicijatva Centra za demokratiju i pomirenje u jugoistočnoj Evropi (CDRSEE) i Evropskog fonda za Balkan (EFB), i nedavni dobitnik nagrade za medijsku inicijativu godine od strane žirija "European Citizenship Awards”. Serijal okuplja uticajne goste iz svih sfera života iz zemalja zapadnog Balkana koji diskutuju o pitanjima koja duboko utiču na svakodnevni život u regionu.

Popularni talk show “ Okruženje”, gledaoci će imati priliku da pogledaju petkom od 7. Oktobra u terminu od 20.00h, samo na Tv Vijesti.

Bonus video: