Svjedok: Pajović se kleo u djecu da Bojićevom sinu nije slomio nos

“Ja sam tada rekao, ,,ako nisi ti, onda je vjerovatno otac”, s obzirom da mi se zakleo u djecu”, naveo je Čalija
256 pregleda 8 komentar(a)
Zoran Pajović, Foto: Savo Prelević
Zoran Pajović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.09.2016. 12:06h

Svjedok Dragan Čalija rekao je da nije vidio incident između optuženog Zorana Pajovića i maloljetnog sina advokata Vladana Bojića, već da je kasnije vidio dječaka u krvavoj majici.

Pajović je optužen da je 3. aprila, nakon kraće svađe između njegovog i Bojićevog sina, fizički nasrnuo na dvanaestogodišnjaka, prilikom čega mu je nanio tešku tjelesnu povredu - lom nosa sa dislokacijom.

Čalija, komšija optuženog, je dodao i da je čuo kako je Pajović rekao Bojiću da on to nije uradio, te da se i njemu kleo u djecu kasnije da mu on nije slomio nos.

“Ja sam tada rekao, ,,ako nisi ti, onda je vjerovatno otac”, s obzirom da mi se zakleo u djecu”, naveo je Čalija.

On je pojašnjavao da on nije rekao da "to mora da ga je stari nalupao, jer je advokat i zna proceduru".

Pajović je u odbrani naveo, između ostalog, da je Čalija to prokomentarisao, kada mu je on objašnjavao da ga nije tako udario.

“Kada mi se zakleo Pajović, moj komentar je bio vjerovatno je to otac uradio. Pomislio sam da je B.B. saopštio ocu i da mu je on dao vaspitnu mjeru kao otac, a ne kao advokat”, naveo je Čalija.

Čalija, koji je tog dana sjedio s Pajovićem u lokalu, rekao je da je optuženi u jednom trenutku ustao i rekao “brzo se vraćam” i da nije bio uzrujan, te da ga on nije ni pitao gdje je bio.

“Poslije izvjesnog vremena vidio sam Bojića i njegovog sina na nekih po mojoj slobodnoj procjeni 30 metara od lokala, dječak je imao bijelu majicu i vidjele su mu se tri ili četiri crvene tačke koje su bile upadljive. Sjećam se da je tada Zoran prokomentarisao ,,evo ga ovaj” i krenuo je prema njemu”, naveo je Čalija.

Sutkinja Nada Rabrenović je odlučila da se u postupku ne saslušavaju B.B. i njegov drug.

Suđenje se nastavlja 25. oktobra.

Pajović je u odbrani tvrdio da je Bojićev sin i tog dana, ali i ranije maltretirao njegovog četvorogodišnjeg sina, te da je siguran da mu nije slomio nos.

Bojić je ranije govorio da ne vjeruje da je napad na njegovog sina slučajnost i kazao da će nabaviti pištolj da zaštiti porodicu.

Bonus video: