Bez granica: Priča svjedoka prekograničnog šverca cigareta kojem prijete ubistvom

Magazin Bez granica možete gledati od ponedjeljka u terminu od 20 sati, samo na Televiziji Vijesti
89 pregleda 0 komentar(a)
TV Vijesti, Bez granica, Foto: Screenshot (YouTube)
TV Vijesti, Bez granica, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 26.09.2016. 10:26h

U večerašnjem magazinu Bez granica Rožajac Muharem Fejzić, svjedok prekograničnog šverca cigareta, nakon polugodišnjeg izbjeglištva u Njemačkoj, tvrdi da mu kriminalci ponovo prijete ubistvom.

Šverc cigareta, kaže on, neprekidno teče, i to potvrđuje novim snimcima koje je napravio na granici, a na kojima se vidi terensko vozilo iz Crne Gore iz koga se pretovaraju paketi na šumskom putu, koje šveceri pretovaraju na konje i prenose na Kosovo.

U magaiznu o iskustvu "zviždača" govori i Patricija Pobrić, akterka afere "Ramada", koja je dobila otkaz sa posla glavne menadžerke tog hotela, nakon pomaganja u otkrivanju zloupotreba državnog novca u partijske svhe.

Večerašnji magazin takođe otkriva suštinu spora o razgraničenju Crne Gore i Kosova. Državne granice su neprecizno određene i to na štetu i Crne Gore i Kosova, tvrdi jedan od najboljih poznavaoca tog terena, jedan od najuticajnih albanskih miritelja iz tog kraja Hadži Rahman Ljaić, stanovnik tog planinskog područja i bivši poslanik u parlamentu bivše SFRJ.

Ne propustite ni večerašnji magazin Bez granica u kome ćete, pored ostalog, moći da pogledate i reportaže o predizbornim probijanjima seoskih puteva i pritom zaobilaženju politički nepodobnih.

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti od njenog osnivanja, a tretira zanimljive teme iz društvenog života Crne Gore.

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, "narod pita". Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nijesu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život „običnog“ čovjeka.

Magazin Bez granica možete gledati od ponedjeljka u terminu od 20 sati, samo na Televiziji Vijesti.

Bonus video: