Ćaćić: Nešto ne štima u ekipi, više nemamo atmosferu kao ranije

"Sada bi trebalo sve izanalizirati, ući u dublju analizu, i naći razlog svega ovoga. Jer, ovo se mora prekinuti, moramo se vratiti na stari kolosjek“, rekao je Ćaćić.
189 pregleda 6 komentar(a)
Slobodan Boškan, Foto: Cev.lu
Slobodan Boškan, Foto: Cev.lu
Ažurirano: 24.09.2016. 22:47h

Nakon poraza odbojkaša od Španije u Las Palmasu, koji je Crna Gora izgubila šanse da se domogne treće runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, selektor Slobodan Boškan je kazao da je njegov “utisak da je ekipa dala maksimum koji ima u ovom momentu”.

“Vjerovatno ove dvije utakmice koje smo imali sa Njemcima su dosta uticale na nas, nismo uspjeli za kratko vrijeme da vratimo samopouzdanje i naš kvalitet u igri. To je Španija iskoristila, dobro odigrala večeras i zasluženo pobijedila”, rekao je Boškan.

Kapiten Vojin Ćaćić je istakao da on i njegovi saigrači ponovo nijesu odigrali na svom nivou.

“Sad možemo da tražimo razloge naše igre u meču u kojem su nas Njemci ponizili. Nijesmo uspjeli da se vratimo, mada je moje mišljenje da to ide mnogo dublje. Jednostavno, nešto drugo ne štima u našoj ekipi, što je ranije štimalo, kada smo imali tu neku atmosferu. Sada je nemamo. Sada bi trebalo sve izanalizirati, ući u dublju analizu, i naći razlog svega ovoga. Jer, ovo se mora prekinuti, moramo se vratiti na stari kolosjek“, rekao je Ćaćić.

Bonus video: