Optuženi "sajovac" bolestan, svjedoci traže ubicu Kotoranina

U sudnici se nije pojavio optuženi Goran Zejak, a njegov branilac advokat Zdravko Begović priložio je medicinsku dokumentaciju, navodeći da optuženi ima zdrastvenih problema
89 pregleda 8 komentar(a)
Boro Grgurević, Goran Zejak, Foto: Zoran Đurić
Boro Grgurević, Goran Zejak, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 23.09.2016. 10:51h

Za 8.novembar odloženo je suđenje dvojici sajovaca, optuženima za prebijanje Milorada Mija Martinovića,nakon protesta DF-a, u oktobru prošle godine.

U sudnici se nije pojavio optuženi Goran Zejak, a njegov branilac advokat Zdravko Begović priložio je medicinsku dokumentaciju, navodeći da optuženi ima zdrastvenih problema.

Nijesu došli ni svjedoci, pripadnici SAJ-a, koji su sud obavijestili da nijesu u mogućnosti da dođu, jer su angažovani u potrazi za ubicom Kotoranina Dalibora Đurića.

Martinovića je više pripadnika SAJ-a brutalno pretuklo 24. oktobra prošle godine, nakon razbijanja protesta DF-a, a potom su polomili i njegov "mercedes".

Iako se na snimku vidi da ih je bilo mnogo više, samo dvojica koji su priznali, su završili na optuženičkoj klupi. Zejaku i Boru Grguroviću se sudi za mučenje u sticaju sa teškim tjelesnim povredama i uništenjem i otuđenjem tuđe stvari.

Sudiće se i njihovom komandantu Radosavu Lješkoviću, optuženom za prikrivanje pripadnika te jedinice koji su tukli građane nakon oktobarskih protesta.

Bonus video: