Kud puklo da puklo: Damir i Katarina otkriju Džekov leš

Milica nastoji što brže prodati hotel Meri, ali Damir osujeti njen plan kad Meri saopšti lošu vijest trenutak prije potpisivanja ugovora
205 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: Printscreen, Printscreen
Kud puklo da puklo, Foto: Printscreen, Printscreen
Ažurirano: 23.09.2016. 09:46h

Miranda misli da je Džek otišao u Zagreb zbog njihove svađe i brine je što se ne javlja. Za to vrijeme, Milica naredi Marku i Tomislavu da sakriju Džekov auto, a ona obavijesti Meri da pristaje na cijenu koju joj je ponudila i požuruje potpisivanje ugovora.

Meri joj udovoljava, premda i njoj postaje čudno što se Džek ne javlja. U međuvremenu, Barbara dolazi moliti Marka da učestvuje u radu folklora, no tamo zatekne Tomislava i Marka u premještanju Džekovog tijela.

Ona pada u nesvijest, a momci nastave s operacijom premještanja leša. Kada se probudi, izbezumljena bježi i obavijesti Matu o Džekovom 'ubistvu'.

Damir i Katarina otkriju Džekov leš i prisile Marka i Tomislava na priznanje. Ipak, Mate ih hapsi kao počinitelje i privodi u stanicu.

U međuvremenu, Milica nastoji što brže prodati hotel Meri, ali Damir osujeti njen plan kad Meri saopšti lošu vijest trenutak prije potpisivanja ugovora.

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: