Nikšićani osumnjičeni za teške krađe

Aleksiću se stavlja na teret da je u februaru ove godine provalio u prodavnicu “Roda” u Dragovoj Luci i tom prilikom otuđio veću količinu različitih cigareta
191 pregleda 6 komentar(a)
nikšić, Foto: Arhiva Vijesti
nikšić, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 19.09.2016. 16:03h

Pripadnici nikšićke policije podnijeli su krivične prijave protiv Luke Lučića (34), koji je osumnjičen za krađu i tešku krađu, Milana Vukasovića (40), kome se na teret stavljaju dvije teške krađe i Andrije Aleksića (19), koji je osumnjičen za tešku krađu.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je Lučić krajem maja ove godine na šetalištu “Alekse Backovića” u Nikšiću sa leđa prišao M. J. (60), iz džepa joj izvukao novčanik u kome su se nalazili novac i lična dokumenta, nakon čega je pobjegao, dok je u Ulici “Peka Pavlovića” R.T. (67) iz ruke oteo novčanik, u kome se pored novca i ličnih dokumenata, nalazio i mobilni telefon.

Vukasović se sumnjiči da je u februaru ove godine provalio u stan D. L. iz Nikšića i tom prilikom otuđio više tehničkih aparata i predmeta, dok je iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć nikšićkog Doma zdravlja uzeo računar sa kućištem i monitorom.

Aleksiću se stavlja na teret da je u februaru ove godine provalio u prodavnicu “Roda” u Dragovoj Luci i tom prilikom otuđio veću količinu različitih cigareta.

Bonus video: