KPDP: Džek odlučuje da izbaci Darija iz hotela

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati
0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 19.09.2016. 08:26h

Sretna zbog Džekovog poraza, Miranda se sprema na odlazak u Ameriku. No, kad Dario da se naslađuje zbog pobjede, Džek se predomisli i čvrsto odluči da kupi hotel što pokreće lavinu reakcija: Dario poludi kada ga Džek obavijesti da mora da se iseli iz hotela, a Sveto, ljut zbog parcele koju Džek ne želi da kupi, zove Meri. Džek dobija još jednog neprijatelja – Matu.

Nakon što se pomirio s Tinom, Mate strahuje da će Tina morati da ode u Zagreb pa se iživljava na Džeku. I Damir se naljuti na Džeka, osjeća se izdano, brine za radna mjesta i strahuje da će to pogoršati njegov odnos s Katom, koja od Milice sazna što se u Oštrovcu sprema, zamjeri Damiru što joj nije odmah javio te s majkom i Milicom stiže u Oštrovac.

Ipak, Džek ne želi zlu krv sa Damirom pa njega i oca pokušava pridobiti na svoju stranu. Kada im obeća da će zadržati radna mjesta, obojica se malo smekšaju, ali ne mogu donijeti nikakvu odluku bez Kate i Tomislava. Džek im je dao bjanko ček, da napišu iznos koji god žele. Katarina razmišlja i želi da o tome razgovara s Damirom. Oni se nalaze pa se napokon pomire.

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati.

Bonus video: