Pitajte oftalmologa: Kako se liječi razrokost i slabovidost kod djece

Gost TV Vijesti i crnogorski pjevač Danijel Alibabić koji otvara školu pjevanja za djecu.
79 pregleda 0 komentar(a)
Djeca, Foto: Unicef CG/Duško Miljanić
Djeca, Foto: Unicef CG/Duško Miljanić
Ažurirano: 18.09.2016. 13:24h

Gost Boja jutra u ponedjeljak 19. septembra biće dr Zoran Koturović, oftalmolog koji će objasniti kako se liječe i uočavaju strabizam tj. razrokost i slabovidost kod djece. Ukoliko imate pitanja za dr Koturovića pošaljite ih na boje.jutra@gmail.com

U Bojama jutra pogledajte i priču o Podgoričanki Mirjani Vasiljević, koja je porodično imanje pretvorila u sklonište za napuštene životinje. Prihvatilište za pse i mačke nazvala je „Mali raj“ a u njemu trenutno boravi oko 80 životinja.

Pogledajte i kako je bilo na nacionalnoj premijeri filma „Igla ispod praga“ režisera i scenariste Ivana Marinovića. U pitanju je prvi crnogorski film snimljen u Boki poslije više od 30 godina.

Gost Boja jutra i Velibor Ivanović iz NVO "Za vode Podgorice" koja u ponedjeljak organizuje protest za zaštitu rijeke Morače.

U jutarnjem programu o premijernom igranju komada „Kavez“ Mirjane Medojević, u dvorištu Muzičke škole „Vasa Pavić“ u Podgorici.

Gost TV Vijesti i crnogorski pjevač Danijel Alibabić koji otvara školu pjevanja za djecu.

U Bojama jutra i Nenad Raičević, sekretar Stonoteniskog Saveza Crne Gore, a glavne sportske aktuelnosti komentariše Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije TV Vijesti.

Kompanija M:tel najvjernije gledaoce Boja jutra nagrađuje brojnim vrijednim nagradama.

Bonus video: