KPDP: Miranda i Dario postavljaju Džeku zamku

Dario pokušava podmetnuti Džeku tablete. Pomoć mu neočekivano pruži Miranda koja želi da Džek izgubi jer to znači da odlaze u Ameriku. Tablete toliko omame Džeka da on gubi na takmičenju i ostavlja seljane zabrinute za sudbinu sela
0 komentar(a)
KPDP, Foto: TV Vijesti screenshot
KPDP, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 16.09.2016. 08:53h

Mile, Stipe i Sveto namjeste Mati da upadne u šaht, no u šaht upadne Marko. Kada mu Mate krene pomoći, upadne i on pa Damir i Josip nemaju druge nego u svoj tim pozvati Tomislava. Zahvaljujući spretnom Tomislavu, mladi dobiju na balotama i odlaze proslaviti. U veseloj atmosferi Mate se pomiri s Krešom, a Josip objavi sretnu vijest - čeka blizance!

Dario pokušava podmetnuti Džeku tablete. Pomoć mu neočekivano pruži Miranda koja želi da Džek izgubi jer to znači da odlaze u Ameriku. Tablete toliko omame Džeka da on gubi na takmičenju i ostavlja seljane zabrinute za sudbinu sela.

Sveto je van sebe zbog propalog plana s parcelom pa ga zabrine vijest da Diana nosi blizance. Barbara ne odustaje od ideje da zadivi Džeka folklornim umijećem i nastavlja s drilom nad svojom umornom družinom, ali sav im trud pada u vodu kad ih omamljeni Džek odbije. Višnju i Katarinu izluđuje pas Franjo. Višnja ima plan kako da ga se riješi.

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: