Fetel se nada pobjedi u Singapuru

0 komentar(a)
Sebastijan Fetel, Foto: Reuters
Sebastijan Fetel, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.09.2016. 19:37h

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel rekao je danas da se nada da će nastaviti sa dobrim rezultatima na stazi Marina bej u trci za Veliku nagradu Formule 1 u Singapuru.

Fetel je najuspješniji vozač u osmogodišnjoj istoriji trke u Singapuru, pošto je pobijeđivao 2011, 2012, 2013. i 2015. godine. Od prošlogodišnje trke u Singapuru ni Fetel ni Ferari nisu pobijedili.

"Ta staza je prošle godine bila dobra za nas, a sada smo i poboljšali vozilo pa bi ponovo trebalo da bude dobro. Može se reći da je Mercedes favorit, ali prošle godine su u Singapuru imali problema. Nema garancija da će im se to ponoviti, ali ako se budu mučili, ostali će to sa zadovoljstvom iskoristiti", rekao je Fetel.

Trka za Veliku nagradu Singapura je noćna ulična trka, koja se vozi u nedjelju od 20 časova po lokalnom, odnosno od 14 časova po srednjeevropskom vremenu.

"Imamo velike ciljeve. Možda imamo šansu, uvijek mogu da se dese i neke nepredviđene stvari. Došao sam u Singapur da pobijedim, to ću pokušati da uradim ovog vikenda. To možda zvuči optimistično, ali nikada ne znate šta moze da se dogodi", rekao je četvorostruki svjetski prvak.

Ferari ove sezone nema nijednu pobedu, a Fetel je rekao da sezona nije propala i da se nazire povratak u vrh. "Jednostavno nismo bili dovoljno brzi, ali radimo na tome 100 odsto. Da li sam uvjeren da ćemo pobijeđivati u budućnosti? Jesam, 100 odsto", rekao je Fetel.

Bonus video: