Pritvor do 30 dana uhapšenima u Kotoru

Za Slobodanom Kašćelanom, Vladimirom Božovićem, Milošem Radonjićem, Sinišom Vlahovićem, Aleksandrom Đurišićem i Igorom Đurišićem zvanim Major i Davorom Prelevićem koji se nalaze u bjekstvu raspisana je potraga na nivou Crne Gore i graničnim prelazima
623 pregleda 3 komentar(a)
Zlatko Samardžić, Foto: Filip Roganović
Zlatko Samardžić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 15.09.2016. 12:54h

Viši sud u Podgorici na zahtjev tužilaštva odredio je uhapšenima u akciji u Kotoru pritvor do 30 dana.

U akciji pod vođstvom specijalnog policijskog odjeljenja, 12. septembra uhapšeni su pomoćnik komandira kotorske policije Zlatko Samardžić, Podgoričanin Stefan Brnović, Kotorani Goran Ljubatović, Đerđ Camaj, Aleksandra Bogdanović, Nikola Andrić, Igor Andrić, Tripo Moškov i Ilija Dedović.

Za Slobodanom Kašćelanom, Vladimirom Božovićem, Milošem Radonjićem, Sinišom Vlahovićem, Aleksandrom Đurišićem i Igorom Đurišićem zvanim Major i Davorom Prelevićem koji se nalaze u bjekstvu raspisana je potraga na nivou Crne Gore i graničnim prelazima.

Pomoćnim komandira kotorske policije Zlatko Samardžić se sumnjiči da je duže članovima kriminalnog klana iz Kotora odavao tajne policijske informacije, zbog čega su Kavčani uvijek bili korak ispred organa gonjenja.

Bonus video: