Smiruju li se bolesti kvrgave kože goveda i plavog jezika?

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Predrag Nikolić, CN "Monitor".
50 pregleda 0 komentar(a)
Plavi jezik, Foto: Veterinarska uprava
Plavi jezik, Foto: Veterinarska uprava
Ažurirano: 15.09.2016. 11:38h

Gošća Boja jutra u petak 16. septembra je Vesna Daković, direktorica Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove. Pogledajte kakva je situacija u Crnoj Gori kada je riječ o kontroli bolesti kvrgave kože goveda i plavog jezika.

Gošća Boja jutra i beogradska glumica Milica Milša koja boravi u Podgorici povodom promocije monografije “As Pik - prvi ka Oskaru” autora Draška Đurovića.

Porodica Vukanić iz Podgorice već godinama čuva stare zanate. U jedinstvenoj galeriji koju su sami osmislili izložili su radove poput djelova crnogorske nošnje i raznih ukrasnih predmeta. Kako sve to izgleda pogledajte u jutarnjem programu.

Pogledajte i kako se možete prijaviti za sunčanu Pufies puzijadu, popularno takmičenje beba u puzanju koje će biti održano narednog vikenda u Delta Sitiju.

U Bojama jutra i kadrovi sa trećeg i ujedno najvećeg u nizu koncerata klasične muzike u Budvi, povodom obilježavanja 10 godina od obnove nezavisnosti Crne Gore.

U jutarnjem programu iz NVO Green Home objašnjavaju na jednostavan i slikovit način šta svaki pojedinac može da uradi kako bi se smanjio njegov negativni uticaj na životnu sredinu.

Završen deveti regionalni Evroatlantski kamp REACT. Utiske sumiramo u Bojama jutra.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Predrag Nikolić, CN "Monitor".

Bonus video: