KPDP: Barbara nagovara Džeka da finansira osnivanje KUD-a

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 časova
95 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 15.09.2016. 08:46h

Zbog nedostatka dokaza, Mate oslobađa Vjeku i Mrkoga. Svi su ljuti na Mata jer misle da se sveti Kreši zbog Tine. Krešo ne želi da ima više ništa sa Tinom, zajedno sa Markom i Tomislavom tjera je iz kuće.

Iako prožive emotivan trenutak, Katarina i Damir opet se rastaju: ona ostaje u Zagrebu, a on sa Hundom odlazi u Oštrovac. Umjesto Hunda, koji je vraćen u Oštrovac, Tihomir Kati pokloni psa Franju. Katarina se neprijatno iznenadi.

Barbara planira da nagovori Džeka da finansira osnivanje njihovog kulturno-umjetničkog društva. Međutim, dolazi u nezgodnu situaciju kada joj Džek obeća finansirati njen nepostojeći KUD – tek kada vidi njihov program.

Don Ante shvati da Dario, uprkos Aninom trenerskom trudu, nema šanse protiv Džeka pa nagovori Darija da mu podvali tablete za spavanje.

Članovi Odbora su, baš kao i Džek, odlučili partijom balota da riješe hoće li uvesti internet u selo ili grijanje u crkvu. Damir i Josip u svoj tim zovu Matu. On briljira, pa Mile i Sveto, čiji se adut Marko pokazao lošim, odlučuju da ga sabotiraju.

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 časova.

Bonus video: