NAKON NOVOG UBISTVA

Šef barske policije podnio ostavku

O svojoj odluci on je obavijestio direktora policije Slavka Stojanovića i ministra unutrašnjih poslova Gorana Danilovića, kojem je kazao da ostavku podnosi iz moralnih razloga
134 pregleda 84 komentar(a)
Miloš Radulović, Foto: Anto Baković
Miloš Radulović, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 04.04.2019. 20:30h

Nakon još jednog ubistva u Baru, šef barske policije Miloš Radulović podnio je danas ostavku, javlja Televizija Vijesti pozivajući se na saznanja u vrhu MUP-a.

O svojoj odluci on je obavijestio direktora policije Slavka Stojanovića i ministra unutrašnjih poslova Gorana Danilovića, kojem je kazao da ostavku podnosi iz moralnih razloga.

Radulović je za šefa barske policije izabran je u februaru 2012 godine. Na području koje pokriva barska policija za to vrijeme zajedno sa sinoćnjim ubistvom Pekovića, desilo se 16 ubistava od kojih su pet još nerasvijetljena.

Među njima su likvidacije Armina Muše Osmanagića, Stefana Đukića i tri ubistva u posljednjih mjesec dana -  Božidara Tomaševića, Željka Vukoslavčevića i Slavka Pekovića.

Radulović je za vrijeme rukovođenja barskom policijom tri puta bio meta napada, a njegove kolege uspjele su da rasvijetle jedino ko je bacio bombu ispred njegovog porodičnog stana u Podgorici. Nalogodavci su, ipak, ostali nepoznati.  

Radulović je inače prvi šef policije koji je uveo praksu da pripadnici posebne jedinice policije patroliraju Barom, a pod njegovom komandom, obavlljani su skoro svakodnevni pretresi bezbjednosno - interesantnih osoba od kojih je više puta oduzeto oružje u nelegalnom posjedu.  

Preporučujemo za Vas