Kud puklo da puklo: Miranda nastavlja da provocira Daria

Damir poziva Džeka na ručak, uvjeren da Mile neće pristati. Ipak, Džek ga uspije nagovoriti da uđe u Odbor. Kada se na ručku pojavi i Sveto, kojem Džek napokon obeća da će kupiti zemljište, svi nazdrave novom predsjedniku
176 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: Printscreen
Kud puklo da puklo, Foto: Printscreen
Ažurirano: 12.09.2016. 09:32h

Nakon što sazna da je viđena s Tihomirom, Damir napada Katu da ga vara. Ona poludi i spusti mu slušalicu, što njega unesreći.

Ipak, Džek ga uspije natjerati da misli pozitivno: izabran je za predsjednika Odbora, ako pokaže snagu u Odboru i Kata će ga više cijeniti.

Damir i Džek sastavljaju Odbor: Damir zove Josipa da mu bude zamjenik, a Džek predlaže Milu kao člana.

Damir poziva Džeka na ručak, uvjeren da Mile neće pristati. Ipak, Džek ga uspije nagovoriti da uđe u Odbor. Kada se na ručku pojavi i Sveto, kojem Džek napokon obeća da će kupiti zemljište, svi nazdrave novom predsjedniku!

Miranda, koja se ne može pomiriti s činjenicom da Džek želi ostati u Oštrovcu iz kojeg ona želi pobjeći, isprovocira Darija te se gotovo potuče s njim.

Tina je Kreši gnjavaža pa on prihvati Tomislavov predlog da u Oštrovac dovede svoje klince, koji će sigurno otjerati Tinu. No, plan im propada. Iako pomalo izluđena klincima, Tina ostaje uz Krešu.

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: