Predstavljamo vam kompaniju Nana i Iva D.O.O

U novom formatu na TV Vijesti, u narednim mjesecima gledaoci će svake sedmice imati priliku da se upoznaju sa izazovima malih, ali uspješnih crnogorskih biznisa
0 komentar(a)
Biznis izazov
Biznis izazov
Ažurirano: 11.09.2016. 08:42h

U novoj emisiji Biznis izazov , koju možete pogledati u nedjelju od 18:20 h na TV Vijesti, predstavljamo vam kompaniju Nana i Iva DOO ,koja se bavi proizvodnjom ručno tkanih, pletenih i vezenih proizvoda.

Biznis ideju u rodnim Pljevljima prije 4 godine, pokrenula je Nada Petrovska, koja je već posjedovala značajno iskustvo u toj djelatnosti.

Da li žene u Crnoj Gori mogu lako uspjeti u biznisu, koliko novca je potrebno da bi se realizovala poslovna ideja, te koliko je važna saradnja sa lokalnom zajednicom u takvom poslu, neka su od pitanja na koja ćemo kroz emisiju dati odgovore.

U novom formatu na TV Vijesti, u narednim mjesecima gledaoci će svake sedmice imati priliku da se upoznaju sa izazovima malih, ali uspješnih crnogorskih biznisa.

Serijal će kroz 20 emisija dati podršku razvoju preduzetništva, proizvodnje i malih i srednjih preduzeća.

Sve to finansirano je u okviru djelatnosti početnika, mladih, ali i žena u biznisu, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva, drvoprerade, razoja ICT sektora, kako bi se podstakao ekonomski razvoj i smanjila nezaposlenost u Crnoj Gori.

Emisiju “ Biznis izazov” možete pogledati u nedjelju u 18.20h , kao i u repriznom terminu srijedom u 13:55h, samo na TV Vijesti.

Bonus video: