UBISTVO ŽELJKA VUKOSLAVČEVIĆA U BARU

Meci u trku, pa bjekstvo motorom?

Izvor “Vijesti” saopštio da je u Baranina ubica prvi metak ispalio sa udaljenosti veće od 15 metara, a onda trčeći ka njemu još dva
171 pregleda 14 komentar(a)
Željko Vukoslavčević ubistvo, Foto: Radomir Petrić
Željko Vukoslavčević ubistvo, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 09.09.2016. 05:43h

Napadači su u Željka Vukoslavčevića smrtonosne hice ispalili u neposrednoj blizini ulaza zgrade u kojoj je stanovao, a zatim pobjegli motociklom.

To je “Vijestima” nezvanično rečeno iz policije.

Isti izvor saopštio je da je u tridesetdevetogodišnjaka ispaljeno najmanje pet metaka, ispred Spuških zgrada u Ulici Jovana Tomaševića u Baru. Komšije su inspektorima navodno kazale da su čule pucnje u dva intervala, sa neznatnom pauzom između.

"Oba puta najmanje po tri metka", rečeno je "Vijestima".

Drugi izvor saopštio je da je u Baranina ubica prvi metak ispalio sa leđa, sa udaljenosti veće od 15 metara, a onda trčeći ka njemu još dva...

"Kada je pao, u Vukoslavčevića je sasuo još tri metka u grudi... Tri čaure pronađene su na trasi kojom je trčao ubica, a tri pored beživotnog tijela", kazao je sagovornik "Vijesti".

Napad se zbio na trotoaru između zgrade i parkinga, u trenucima kada se Vukoslavčević kretao.

Pucano je u trenutku dok su u blizini na klupi ispred zgrade sjedile dvije osobe.

Vukoslavčević je dio policijske evidencije godinama, zbog niza krivičnih djela, a prije mjesec dana izašao je iz zatvora u kojem je ležao zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih povreda.

Prema policijskim navodima, održavao je kontakte i družio se sa kriminalcima.

U neformalnim kontaktima sa istražnim organima, ”Vijestima” je rečeno da za sada nema nikakvih dodirnih tačaka između tog i ubistva Božidara Tomaševića prošlog mjeseca, koje se dogodilo stotinak metara dalje od ovog mjesta.

U policijskoj evidenciji ubijenog Baranina zabilježeno je zelenašenje i nasilničko ponašanje, pa je novinaru saopšteno da će istraga obuhvatiti i konflikte u kojima je zbog tih krivičnih djela Vukoslavčević bio akter.

Zvanično se bavio ugostiteljstvom, vodio je restoran u Boki.

Vukoslavčević će biti sahranjen danas na gradskom groblju Gvozden brijeg.