Ruski muzičar zapalio kuću u Sutomoru kojoj je živio kao podstanar?

Ria Novosti navodi da su koraci, koje su preduzeli policijski službenici pri istrazi okolnosti ovog slučaja, vodili u pravcu sumnje da je požar podmetnuo Troicki, koji je kao podstanar živio u jednoj od prostorija kuće
8 komentar(a)
Sergej Troicki, Foto: Wikimedia.org
Sergej Troicki, Foto: Wikimedia.org
Ažurirano: 08.09.2016. 16:42h

Osumnjičeni za podmetanje požara u kući ruskog državljanina E.K, koja se nalazi u naselju Pobrđe u Sutomoru je vođa ruske rok grupe "Korozija Metala", Sergej Troicki, poznatiji kao "Pauk", javila je RIA Novosti.

"Dežurnoj službi CB Bar je 03. septembra 2016. godine oko 08,30 časova prijavljeno da je došlo do požara u kući u vlasništvu E.K. iz Moskve, a koja se nalazi u naselju Pobrđe u Sutomoru. Na lice mjesta odmah su upućeni policijski službenici, kao i službenici Službe zaštite i spašavanja Bar koji su lokalizovali požar. Uviđajem izvršenim na licu mjesta utvrđeno je da je požar nastao u prizemlju kuće. Od dejstva požara izgorjela je unutrašnjost spavaće sobe, dok su oštećenja nastala u hodniku i na vratima od četiri druge prostorije", saopšteno je ranije iz Uprave policije.

Ria Novosti navodi da su koraci, koje su preduzeli policijski službenici pri istrazi okolnosti ovog slučaja, vodili u pravcu sumnje da je požar podmetnuo Troicki, koji je kao podstanar živio u jednoj od prostorija kuće.

Troicki je, kako se dodaje, uhapšen pri pokušaju da vozom napusti teritoriju Crne Gore.

Bonus video: