Sahrane pod okom policije

“Vijestima” je potvrđeno da su pripadnici Posebne policijske jednice nadgledali sahrane dvojice Kotorana, kako bi “spriječili eventualne incidente”
404 pregleda 19 komentar(a)
Slijepa ulica Kotor, ubistvo Biskupovića i Bošnjaka, Foto: Savo Prelević
Slijepa ulica Kotor, ubistvo Biskupovića i Bošnjaka, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.09.2016. 05:45h

Policija i tužilaštvo nijesu zvanično saopštavali da li ima pomaka u istrazi dvostrukog ubistva u Kotoru.

Kotorani Goran Biskupović (28) i Miloš Bošnjak (25) sahranjeni su juče.

Oni su u ponedjeljak eksplozivom ubijeni, dok su išli ka kući Biskupovića.

“Vijestima” je potvrđeno da su pripadnici Posebne policijske jednice nadgledali sahrane dvojice Kotorana, kako bi “spriječili eventualne incidente”.

Biskupović i Bošnjak likvidarani su na do sada nezabilježen način u mafijaškim obračunima - improvizovanom minom rasprskavajućeg usmjerenog dejstva (MRUD), u trenutku dok su hodajući prolazili pored eksploziva.

Sagovornici “Vijesti” tvrde da su stradali bili bliski takozvanom škaljarskom klanu.

U jednim dnevnim novinama juče je objavljena čitulja Biskupoviću i Bošnjaku, koja je potpisana sa “vaši drugovi”, a u kojoj je napisano: “Drznuše se da udare na vaše dvije nevine duše, ali vrijeme će i dragi bog pokazati koliko su pogriješili. Počivajte u miru”, vaši drugovi.

Istražitelji provjeravaju da li su dvojica Kotorana žrtve rata među kriminalnim grupama, koji od kraja 2014. godine bijesni na crnogorskom primorju zbog nestanka oko 200 kilograma kokaina u Valensiji. Obračuni su se selili i van granica Crne Gore.

Bonus video: