Kud puklo da puklo: Josip zatiče Katu i Tihomira same, misleći da kriju vezu

Kako bi se osvetio Džeku, Dario se odluči ponovno kandidovati, a da bi osigurao pobjedu, Milica ga nagovara da lažno obeća seljanima da će se „odškopiti ako ga izaberu. Miranda je ljuta na Darija što je spreman lagati da će na operaciju, a ne želi s njom imati djecu
228 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: Printscreen
Kud puklo da puklo, Foto: Printscreen
Ažurirano: 07.09.2016. 09:40h

Damir skupi dovoljno potpisa da se raspusti Odbor na čelu s Darijem i raspišu novi izbori. Mile pokuša nagovoriti Damira da odustane od kandidature i potrudi se spasiti brak s Katarinom, ali on ga ne sluša i gadno se njim posvađa.

Kako bi se osvetio Džeku, Dario se odluči ponovno kandidovati, a da bi osigurao pobjedu, Milica ga nagovara da lažno obeća seljanima da će se „odškopiti ako ga izaberu. Miranda je ljuta na Darija što je spreman lagati da će na operaciju, a ne želi s njom imati djecu.

S druge strane, seljani zamjeraju Damiru što je otjerao jedinu doktorku u selu i šanse da postane predsjednik mu blijede. Josip odlazi u Zagreb nagovoriti Katu da popusti prema Damiru. Katarina počinje raditi u Tihomirovoj klinici i Hundu teško pada što ga ostavlja samog u stanu.

Katarina se lomi, a Tihomir je tješi. Josip ih slučajno ugleda i posumnja da je Katin ljubavnik. No, ne želi za to reći Damiru dok sve ne istraži. Stipe mu odluči pomoći.

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: