PRIJATELJSKI MEČ U BARU

Odbojkašice savladale ruski Sahalin

30 pregleda 0 komentar(a)
Odbojkašice Crne Gore, Foto: OSCG
Odbojkašice Crne Gore, Foto: OSCG
04.04.2019. 21:42h

Odbojkašice Crne Gore savladale su večeras ruskog prvoligaša, Sahalin sa 3:1 (25:20, 25:19, 22:25, 25:20), u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u barskoj "Topolici", u okviru priprema za drugu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naša reprezentacija počela je sa postavom - tehničar Roganović, korektor Perović, primači servisa Bokan i Ivanović, srednje blokerke Otašević i Milović, te libero Cenović.

“Prva zvanična trening utakmica koju smo igrali. Imali smo sreće da igramo protiv jedne kvalitetne ekipe Sahalin koja ima ruske reprezentativke. Kao što pričam sve vrijeme od kad sam ovdje, izuzetno sam zadovoljan odnosom djevojaka prema svemu onome što se radi i to je rezultat ove utakmice. Želim da nastavimo ovako, imamo još 10 dana do početka turnira”, izjavio je nakon utakmice u Baru selektor naše reprezentacije Dragan Nešić.

Crna Gora će u kvalifikacijama, na dva turnira (od 16. do 18. septembra u Sofiji i sedam dana kasnije u rumunskom Pjatra Njamcu), igrati protiv Bugarske, Rumunije i Švajcarske. 

Prvoplasirana selekcija ide direktno na EP, drugoplasirana u treću rundu kvalifikacija, u baraž...