Bombaški napad u Kotoru: Poginule dvije osobe

Bomba je aktivirana ispred kuće Kotoranina Gorana Biskupovića, koji je prema policijskim evidencijama blizak škaljarskom klanu
415 pregleda 0 komentar(a)
Kotor, Foto: Shutterstock.com
Kotor, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 05.09.2016. 16:43h

U bombaškom napadu u Kotoru poginuli su Goran Biskupović i Miloš Bošnak.

Bomba je aktivirana ispred kuće Kotoranina Gorana Biskupovića, koji je prema policijskim evidencijama bio blizak škaljarskom klanu.

Iz Uprave policije saopšteno je da je oko 16.30 časova u naselju Muo u Opštini Kotor aktivirana improvizovana eksplozivna​ naprava.

"Danas oko 16,30 časova u naselju Muo – Opština Kotor je aktivirana improvizovana eksplozivna naprava od čijeg dejstva su smrtno stradala dva lica iz Kotora, G.B (28) i M.B. (25). Prema informacijama kojima raspolažemo u ovom momentu, eksplozivna naprava je bila postavljena u blizini kuće G.B. Ova dva lica su se kretala pješice kada je eksplozivna naprava aktivirana.

Iz Uprave policije je rečeno da su o događaju obaviješteni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i Specijalni državni tužilac.

"Službenici OB Kotor, u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za suzbijanje opšteg kriminaliteta i u saradnji sa Specijalnim policijskim odjeljenjem, a u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužilaštva, preduzimaju koordinirane i intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela. Uviđaj na licu mjesta je u toku. Uviđajem rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, uz učešće ekipe Forenzičkog centra i službenika OB Kotor", saopšteno je iz UP

Bonus video: