Vuković i Džaković osumnjičeni da su tukli, pa bacili u kanal Boltića

Nenad Boltić je teško pretučen u nedjelju popodne 31. jula, a nakon prebijanja bačen je u polusvjesnom stanju u kanal pored puta nadomak manastira Ribnjak
322 pregleda 25 komentar(a)
Nenad Boltić, Foto: Privatna arhiva
Nenad Boltić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 31.08.2016. 06:07h

Slučaj prebijanja Nenada Boltića (25) iz Bara, o kojem su „Vijesti“ pisale početkom avgusta, ušao je u redovnu proceduru. Postupajući po nalogu nadležnog tužilaštva, barska policija je podnijela krivične prijave protiv Mitra Vukovića (24) iz Petrovca i Stefana Džakovića (27) iz Bara, zbog osnovane sumnje da su počinili krivična djela nanošenje teških tjelesnih povreda i nasilničko ponašanje na štetu Boltića. Vuković i Džaković će se braniti sa slobode.

Nenad Boltić je teško pretučen u nedjelju popodne 31. jula, a nakon prebijanja bačen je u polusvjesnom stanju u kanal pored puta nadomak manastira Ribnjak.

Prema navodima Nenadovog oca Saše Boltića, koje su ranije prenijele “Vijesti”, porodice, Nenad bi imao neuporedivo teže posljedice da ga iste noći nisu pronašli drugovi. On je tom prilikom zadobio potres mozga, isčašenje vrata i amneziju, zbog čega je bio hitno prebačen u Klinički centar u Podgoricu, a zbog amnezije dugo vremena nije mogao da da izjavu istražnim organima ,

Nakon prijave porodice Boltić, Džakovića i Vukovića policija je privela iste noći, a nakon nekoliko sati ih pustila na slobodu nakon konsultacija sa tužilaštvom.

Bonus video: