Osvrt na ljeto 2016.

Iz hotela „Palma“ poslednji put u okviru ljetnje šeme gledaoce Boja jutra pozdraviće i predsjednik Odbora direktora „Primorja“ Božidar Draganić.
2 komentar(a)
Boje jutra
Boje jutra
Ažurirano: 30.08.2016. 13:01h

Nakon gotovo dva mjeseca izvještavanja o aktuelnostima kako iz podgoričkog studija, bjelopoljskog, nikšićkog, tako i sa primorja, sa fokusom na Tivat, ekipa Boja jutra u srijedu 31. avgusta završava sa svakodnevnim uživo uključenjima iz tivatskog hotela "Palma", odnosno ljetnju šemu jutarnjeg programa. Tako vas u Bojama jutra 31. avgusta podsjećaju na sve važne i interesantne događaje koje su reporteri TV Vijesti ispratili. Vidjećete i koji su to gosti i priče obilježili ljetnje Boje jutra.

Pogledajte i šta kažu u budvanskoj opštini o tome koliko se zaradilo od ovogodišnje ljetnje turističke sezone. Predsjednik opštine Budva Srđa Popović biće gost jutarnjeg programa.

Gošća Boja jutra i predsjednica opštine Tivat prof.dr Snežana Matijević.

U jutarnjem programu pogledajte i kako ocjenjuju turističku sezonu u Udruženju turizma i ugostiteljstva. Gost Boja jutra Dragan Ivančević, predsjednik Odbora Udruženja.

Pogledajte u Bojama jutra koliko je bilo uspješno ljeto 2016. iz ugla Nacionalne turističke organizacije.

Provjeravamo i koliko gostiju trenutno boravi u Tivtu, te kako su u lokalnoj turističkoj organizaciji zadovoljnim glavnim dijelom sezone i kakve su najave za naredni period.

U nautičkom naselju Porto Montenegro od 2. Do 4. septembra biće održan ekskluzivni događaj MYBA Pop-Up Superyacht Show. Detalje saznajte u jutarnjem programu.

Iz hotela „Palma“ poslednji put u okviru ljetnje šeme gledaoce Boja jutra pozdraviće i predsjednik Odbora direktora „Primorja“ Božidar Draganić.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Biljana Matijašević, ND Vijesti.

Bonus video: