Akcija u Kotoru: Pretresali kafiće, privodili sumnjive

Racija je dio plana koji policija sprovodi kako bi držala na oku osobe iz tamošnjeg kriminalnog miljea, koji već dvije godine vode otvoreni rat
246 pregleda 12 komentar(a)
SAJ Kotor, Foto: Filip Roganović
SAJ Kotor, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 30.08.2016. 07:21h

Kotorska policija minulog vikenda napravila je racije u nekoliko tamošnjih kafića i na informativni razgovor privela više osoba.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti” iz vrha Uprave policije pretresani su kafići “Cesare”, “Moja kafanica”, “Marinaio”, “Havana” i “Karampana”.

Racija je dio plana koji policija sprovodi kako bi držala na oku osobe iz tamošnjeg kriminalnog miljea, koji već dvije godine vode otvoreni rat.

Pretresi su počeli u subotu veče oko 23 sata, a policija je akciju završila sat i trideset minuta iza ponoći.

“Tokom racije u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kotor privedena su bezbjednosno interesantna lica iz Kotora Marko Nikić, Miodrag Jokić, Ivan Gojković i Saša Radanović. U prostorije OB Kotor, takođe radi kriminalističke obrade, priveden je Nikšićanin Željko Papović. Nakon razgovora pušteni su”, rečeno je “Vijestima” iz Uprave policije.

Izvor “Vijesti” pojasnio je da će inspektori iz Kotora nastaviti sa pojačanim aktivnostima kontorle bezbjednosno interesantnih osoba.

Bonus video: