RADIO KAO ELEKTRIČAR U KUMBORU

Nestao Neđeljko Škiljević

Prema riječima Škiljevićevih kolega 21.avgusta je trebalo da bude slobodan, a dan ranije je sa kolegom iz firme krenuo u manastir Ostrog
54 pregleda 1 komentar(a)
Neđeljko Škiljević
Neđeljko Škiljević
Ažurirano: 04.04.2019. 21:53h

Neđeljko Škiljević (61) iz Sremske Mitrovice, koji je bio angažovan u firmi „Ramel“, nestao je 20.avgusta i od tada policija, kao i zaposleni iz pomenute firme, uporno tragaju za njim. Škiljević, koji je imao dozvolu za rad, radio je kao električar u Kumboru, gdje preduzeće „Ramel“ izvodi radove na jednoj od građevina. 

Prema riječima Škiljevićevih kolega 21.avgusta je trebalo da bude slobodan, a dan ranije je sa kolegom iz firme krenuo u manastir Ostrog. Kako je kolega putovao za Pljevlja, Škiljević je izašao na Bogetiće uz dogovor da se sjutradan čuju telefonom i zajedno vrate za Kumbor. Međutim, Škiljević nije odgovarao na pozive, a dan kasnije mu je telefon bio isljučen.

Kolege iz Ramela su obilazili područje Bogetića i Ostroga i rečeno im je da je Škiljević viđen u jednoj od seoskih prodavnica 20.avgusta oko 20,30 čaova.

O nestanku Škiljevića obaviještena je i njegova porodica, a kako kažu u Ramelu očekuju dolazak  njegove kćerke koja živi u Srbiji.   

Mole se svi koji su primijetili Škiljevića ili nešto o njegovom nestanku da jave policiji.