Nove epizode popularnih serija na TV Vijesti

Ova zanimljiva serija je priča o Danijelu Holdenu koji mora da nastavi sa svojim životom nakon devetnaest provedenih godina u zatvoru
186 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 29.08.2016. 13:53h

Gledaoci TV Vijesti imaće priliku da od narednog ponedjeljka pogledaju epizode popularnih serija „ Kud puklo da puklo“ i „ Crna ruža“.

Saznaćete da li je Džek odlučio kupiti šumu od seljana i hoće li spriječiti izgradnju ceste, da li će Tina i Mate riješti nesuglasice i poboljšati svoj odnos, hoće li Katarina prihvatiti posao u Zagrebu i ako prihvati, kako će se to odraziti na njen brak.

U novim epizodama serije „Crna ruža“ saznajte kakve će posljedice ostaviti Melekino ubistvo i da li će porodica Šamvredi patiti zbog njenih odluka, hoće li Baran i Ebru izbjeći smrtnu opasnost i kakve će ishitrene poteze povući majka Kadrije.

Nastavljamo i sa emitovanjem novih epizoda brazilske serije „ Život teče dalje“ a od ponedjeljka, gledaoci će moći da je pogledaju u novom terminu od 21.00h.

Nova američka serija „ Povratak u život“, emitivaće se na TV Vijesti od ponedjeljka u terminu od 22.30h.

Ova zanimljiva serija je priča o Danijelu Holdenu koji mora da nastavi sa svojim životom nakon devetnaest provedenih godina u zatvoru, optužen za silovanje i ubistvo svoje djevojke Hane, da bi se kasnije provjerom DNK dokaza ustanovilo da on nije kriv za navedene optužbe, te stoga biva pušten na slobodu.

Nove epizode popularnih serija možete pogledati od narednog ponedjeljka, samo na TV Vijesti.

Bonus video: