Božović napao policajca?

Božović nasrnuo na policajca, nakon što su oni utvrdili da njegov sin nema dozvolu za upravljanje plovilom. Navodno nije došlo do fizičkog kontakta
402 pregleda 111 komentar(a)
Rajo Božović, Foto: Boris Pejović
Rajo Božović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 25.08.2016. 05:20h

Bivši predsjednik Fudbalskog kluba Zeta Radojica Rajo Božović prije pet dana je u Pržnu napao policajca, potvrđeno je “Vijestima” iz policije.

Iz Odjeljenja bezbjednosti Budva to su prijavili kotorskom tužilaštvu, nakon što im je pomorska policija prijavila da je Božović napao jednog od njih.

Kotorski tužilac još nije kvalifikovao djelo.

“Vijestima” je nezvanično saopšteno da se incident dogodio u Pržnu, nakon što je Božovićevo dijete uhvaćeno da bez dokumenata vozi skuter.

Navodno pomorski policajci su zaustavili skuter nedaleko od Kraljičine plaže, na kojoj se kupao premijer Milo Đukanović. Nakon što je izvršena kontrola, policija je utvrdila da Božovićev nasljednik nema dozvolu za upravljanje plovilom.

Sagovornik iz policije kazao je da je stariji Božović nakon toga navodno nasrnuo na policajca, ali da navodno nije došlo do fizičkog kontakta.

Drugi izvor kazao je da je Božović policajcu oteo motorlu preko koje je htio da zove pojačanje i bacio je u vodu.

Božović je i ranije punio novinske stupce rezervisane za crnu hroniku. U avgustu 2006. privođen je jer je na parkingu ispred stadiona Mladosti napao Momira - Moma Prelevića, nekadašnjeg trenera mlađih kategorija Budućnosti.

Početkom septembra iste godine zaključao je kapije stadiona na Trešnjici ne dozvoljavajući fudbalerima Budućnosti da odigraju meč sa Zetom. U martu 2015. godine u Podgorici navodno je ošamario bivšeg gradonačelnika Glavnog grada i ambasadora Crne Gore u Sloveniji Miomira Mugošu. Tri godine ranije, u loži Marakane, napao je predsjednika Partizana Dragana Đurića.

Bonus video: