DF: Pavlović će na sjednici Odbora govoriti o ubistvu Jovanovića

Iz DPS je danas saopšteno da "sramotnim optužbama nedostojnog političara Koče Pavlovića na račun predsjednika DPS Mila Đukanovića i njegove porodice, DF nastavlja svoju prljavu predizbornu kampanju u kojoj se, očigledno, neće libiti bilo kakve laži"
53 pregleda 17 komentar(a)
Koča Pavlović, Foto: Filip Roganović
Koča Pavlović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 24.08.2016. 16:51h

Poslanik DF-a Koča Pavlović će na sjednici Odbora za nadzor nad istragama slučajeva ugrožavanja bezbjednosti novinara i medijskih kuća, koja će se održati u utorak 30. avgusta, odgovoriti na ono što je danas saopšteno iz Demokratske partije socijalista, a tiče se ubistva Duška Jovanovića, navodi se u saopštenju Demokratskog fronta.

Iz DPS je danas saopšteno da "sramotnim optužbama nedostojnog političara Koče Pavlovića na račun predsjednika DPS Mila Đukanovića i njegove porodice, DF nastavlja svoju prljavu predizbornu kampanju u kojoj se, očigledno, neće libiti bilo kakve laži."

Poslanik DF-a Koča Pavlović je na Facebooku napisao da nezavisna istraga pokazuje da premijer Milo Đukanović i njegov brat Aco stoje iza ubistva Duška Jovanovića, vlasnika i urednika "Dana".

Pavlović je prije dva dana kazao da je prije tri mjeseca Tužilastvu dostavljen nalaz nezavisne istrage, koji pokazuje da su ubistvo direktora Dana Duška Jovanovića 2004. godine izvršila tri člana italijanske mafijaške organizacije Sakra korona unita.

U Specijalnom državnom tužilaštvu formiran je predmet radi provjere navoda iz izvještaja koji sadrži navodna saznanja u vezi sa ubistvom Duška Jovanovića.

"Ali, u ovom trenutku možemo reći da se slažemo sa konstatacijom DPS-a "da će građani na izborima adekvatno odgovoriti na antidržavno djelovanje partija i pojedinaca". Građani će birati između pogubne vladavine Mila Đukanovića i njegove lopovske družine i novog puta, koji nudi DF – Da radi Crna Gora. Na izborima 16. oktobra DF i DPS će odmjeriti snage i mi ćemo iz te političke borbe izaći kao pobjednici. Kada DPS govori o antidržavnim partijama, onda vjerovatno misli na sebe, jer je za ovih 27 godina nekontrolisane vlasti konstantno radio protiv Crne Gore i njenih građana. Za 27 godina vlasti DPS-a uništena je ekonomija Crne Gore, fabrike su pogašene, na desetine hiljada ljudi je ostalo bez posla, a Đukanović i njegov režim su u svijetu prepoznati kao organizovana lopovska družina koja je pljačkom svoga naroda došla do ogromnog bogatstva. Zato se iznova forsiraju bajke o evroatlantskim integracijama, što je očajnički pokušaj da se skrene pažnja naroda od katastrofalne politike Mila Đukanovića. Potpuno je očekivano da DPS-u smeta pobjednička kampanja koju vodi DF, jer svakodnevno raskrinkavamo Mila Đukanovića i njegovu lopovsku družinu, a to ćemo raditi i ubuduće. Crna Gora više ne može da čeka, zato svi zajedno moramo doprinijeti – Da radi Crna Gora", navodi se u saopštenju Demokratskog fronta.

Bonus video: