Od septembra nove emisije "Pčelice"

Od 25. avgusta do 1. septembra, Beauty organizuje promo - besplatne časove plesa za sve male ljubitelje plesa
71 pregleda 1 komentar(a)
Pčelice, Foto: Screenshot (YouTube)
Pčelice, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 25.08.2016. 08:14h

Popularne "Pčelice" od 3. septembra nastavljaju svoju misiju i druženje sa najmlađima. U novoj sezoni naše, najmlađe gledaoce, obradovaćemo sa brojnim novitetima. U emisiji ćete moći da vidite talentovane djevojčice, članice kulturnog centra i plesnog kluba “Beauty“ Podgorica, koje uspjevaju da zajedničkim snagama kreiraju lijepo dječije druženje zabavno-edukativnog karaktera.

Pozivamo djecu iz cijele Crne Gore da nas prate svake subote od 16.40, a ukoliko imate neobičan hobi ili želite predstaviti neko svoje znanje ili umijeće - možete nas kontaktirati i u našoj emisiji podijeliti vještine sa drugarima iz cijele zemlje.

Dječiji Kulturni centar "Beauty" sa kojim tv Vijesti kreira i emituje serijal - postoji i uspješno radi već 20. godina i sinonim je za kvalitet kada je rad sa djecom u pitanju.

Od 25. avgusta do 1. septembra, Beauty poklanja malenim Podgoričankama i Podgoričanima besplatne časove plesa. Prvi čas je zakazan 25. avgusta od 19h u Ulici Slobodana Škerovića 6 , na Draču. Možete se prijaviti na broj 067 531 423 ili putem facebook stranice Kulturni centar " Beauty".

Centar "Beauty" u saradnji sa TV "Vijesti" posvećen je razvoju kulturnog života najmlađih.

Pčelica, subotom od 16.40h na Televiziji "Vijesti".

Bonus video: