Rusi zbog 1,5€ tukli Budvanina

Budvanin gasnim pištoljem pucao u turiste koji su ga tukli nakon što su odbili da plate račun
0 komentar(a)
policija Crna Gora, Foto: Vijesti
policija Crna Gora, Foto: Vijesti
Ažurirano: 24.08.2016. 06:31h

Ruski državljani K. R. (26), S. A. (25) i G. B. (25) uhapšeni su zbog sumnje da su pretukli Budvanina L. M. zaposlenog u javnom toaletu na Slovenskoj plaži, kada je od njih tražio da plate uslugu korišćenja toaleta.

Pretučeni Budvanin takođe je uhapšen, nakon što je gasnim pištoljem pokušao da se spasi od razularenih Rusa.

Incident se dogodio u noći između ponedjeljka i utorka, dva sata iza ponoći. Izvor blizak istrazi kazao je “Vijestima” da su Rusi poslije noćnog provoda u okolnim popularnim lokalima došli do toaleta na Slovenskoj plaži. Nakon što su dvojica izašla iz toaleta L.M. im je pokazao natpis na kom piše da se korišćenje toaleta naplaćuje pola eura. Odbili su da plate, a potom je u toalet ušao još jedan muškarac, koji je takođe izašao ne ostavljajući novac.

Sagovornik iz policije kazao je da je Budvanin zaustavio turiste i tražio da plate jedan euro i pedeset centi, nakon čega je počelo guranje. Ruski državljani navodno su nasrnuli na L.M. udarajući ga više puta. Dok su ga tukli Budvanin je izvadio gasni pištolj i počeo da puca, nakon čega su se Rusi razbježali.

Inspektori koji su bili nedaleko od javnog toaletadotrčali su i uhapsili sve aktere incidenta. Rusima se na teret stavlja nanošenje teških tjelesnih povreda, a Budvaninu izazivanje opšte opasnosti. On je inspektorima ispričao da gasni pištolj nosi sa sobom zbog čestih incidenata na radnom mjestu.

Bonus video: