Nikšić: U saobraćajnoj nezgodi povrijeđeno troje srpskih državljana

Do nezgode je došlo kada je Dalibor Jagnić koji je upravljao vozilom “Reno megan” izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu kolovoznu traku i sletio u jarak dug tridesetak metara
1 komentar(a)
nezgoda nikšić, Foto: Svetlana Mandić
nezgoda nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 22.08.2016. 17:56h

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Nikšić – Šavnik, u mjestu Jasenovo Polje, povrijeđeno je troje srpskih državljana – Gordana Jagnić (40), Petar Jeftić (63) i Milena Jeftić (63), svi iz Rume, dok je vozač automobila Dalibor Jagnić (42), prošao bez povreda.

Do nezgode je došlo kada je Dalibor Jagnić koji je upravljao vozilom “Reno megan” izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu kolovoznu traku i sletio u jarak dug tridesetak metara.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja izvukli su iz polusmrskanog automobila putnike, koji su prevezeni u nikšićku Opštu bolnicu.

Prema riječima dr Ilije Ašanina, direktora bolnice Milena Jevtić je zadobila prelom podlaktice, dok su Petar Jevtić i Gordana Jagnjić prošli sa povredama grudnog koša. Oni su, nakon ukazane pomoći, pušteni su na kućno liječenje.

Uviđaj su obavili pripadnici nikšićke saobraćajne policije.

Bonus video: