Ivović: Moguće da će mi trebati odmor

"Pričaću sa selektorom, koji je moj veliki porijatelj, sa kojim nemam tajni. Nas dvojica uvijek otvoreno razgovaramo", rekao je Ivović
13 komentar(a)
Aleksandar Ivović, Foto: Reuters
Aleksandar Ivović, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.08.2016. 16:03h

Od specijalnog izvještavanja iz Rija

Rio de Žaneiro - Aleksandar Ivović neće završiti karijeru u nacionalnom vaterpolo timu, iako je u februaru napunio 30 godina.

Moguće, međutim, da će uzeti pauzu...

"Postoji mogućnost, ali još je rano da razmišljam o tome. Pričaću sa selektorom, koji je moj veliki prijatelj, sa kojim nemam tajni. Nas dvojica uvijek otvoreno razgovaramo. Vidjećemo šta je najbolje za tim i za mene, a možda će mi mali odmor i biti potreban, pa da se, nakon toga, opet priključim nacionalnom timu", rekao je Ivović.

Poslije poraza od Hrvatske u polufinalu, naš bombarder nije mogao da sakrije emocije. Nakon gubitka bronze bio je miran i dostojanstven...

"Boli, naravno da boli. Za osam godina izgubili smo šest utakmica za medalju na Olimpijskim igrama. Mnogo nas je takav rasplet preživjelo i treći put. Nije lako krenuti dalje. Nakon Londona, poželio sam da više nikada ne vidim scene kakve sam vidio u svlačionici, ali, nažalost, sve se ponovilo. Kao i tada, tako i sada, moramo da budemo jaki, jer i u porazima treba biti veliki", kazao je Ivović.

Najbolje godine cg-vaterpola prolaze, ili su već prošle...

"Nema šta da se krije, mnogo igrača više neće igrati ta reprezentaciju. Zato smo u Riju išli do krajnjih granica. Možda je ovo, po kvalitetu, i najslabiji tim koji je Crna Gora imala na Olimpijskim igrama, ali opet smo došli do polufinala. Krasilo nas je veliko zajedništvo, disali smo kao jedan, samo zato smo i pobijedili moćnu Mađarsku, možda i najjači tim na turniru. Htjeli smo da pružimo zadovoljstvo onima koji napuštaju reprezentaciju. Mnogo mi je žao, mislim da smo, zbog svega, zaslužili medalju, ali u sportu ne ide sve prema zaslugama", rekao je Ivović.

Sponzor izvještavanja iz Rija

Bonus video: