Željka Rolović: Ja sam samo zgodna djevojka koja voli luksuz

"Ma ja i ne znam šta piše u tom sporazumu. Ovaj put to zaista nije imalo veze sa prostitucijom. Ja se time ne bavim. Prosto se skupilo dobro društvo. Bogati muškarci, lijepe djevojke, ali to su moje drugarice. Nisam kriva što su lijepe. I čemu fama, čim odeš na jahtu, odmah si kurva"
534 pregleda 162 komentar(a)
Željka Rolović, Foto: Facebook
Željka Rolović, Foto: Facebook
Ažurirano: 20.08.2016. 06:52h

Kotoranka Željka Rolović tvrdi da se ne bavi prostitucijom već da je "samo zgodna djevojka koja voli luksuz".

"Nisam kurva. Da jesam, naplaćivala bih na sat. Ja sam samo zgodna djevojka koja voli luksuz. Kada vidim bogate muškarce, priđem i družim se sa njima", kaže za “Blic” Rolović (39).

Rolović je privedena prije tri dana kada je sa tri drugarice i drugom krenula na jahtu u Porto Montenegru. Tada je kod njene drugarice Eme Đuhić nađeno sedam grama kokaina koje je krila u donjem vešu,

Rolovićeva je hapšena i u avgustu prošle godine zbog sumnje da stoji iza organizovanog lanca prostitucije, odnosno da je za klijentelu sa dubokim džepom podvodila na desetine atraktivnih djevojaka iz Crne Gore i država u okruženju.

Policija je tada tvrdila da je Rolovićeva pružanje seksualnih usluga ugovarala i organizovala u hotelima, privatnim smještajima, plovilima...

U novembru 2015. godine sa tužilaštvom je potpisala sporazum o priznanju krivice.

"Ma ja i ne znam šta piše u tom sporazumu. Ovaj put to zaista nije imalo veze sa prostitucijom. Ja se time ne bavim. Prosto se skupilo dobro društvo. Bogati muškarci, lijepe djevojke, ali to su moje drugarice. Nisam kriva što su lijepe. I čemu fama, čim odeš na jahtu, odmah si kurva", objašnjava Rolović.

Ona odbacuje spekulacije dijela medija da ih je na jahti čekao bogati šeik.

"Mi smo te muškarce upoznale na koncertu u diskoteci “Top hil”. Sjedjeli smo zajedno u separeu. To je grupa Italija, Engleza, Hrvata... Pao je dogovor da u srijedu krenemo na proputovanje po hrvatskim ostrvima. I tu na carini u marini Porto Montenegro nas je zaustavila policija. Pretresli su nas i kod Eme našli kokain, sedam grama", kaže Rolović.

Bonus video: