Radović: Kako znamo i umijemo moramo da se spremimo za naredni meč

"Moramo da ostanemo pozitivni, ne smijemo da spustimo glave. Imamo drugu šansu, moramo da se borimo i da je iskoristimo", rekao je Darko Brguljan
0 komentar(a)
Crnogorski vaterpolisti, Foto: Reuters
Crnogorski vaterpolisti, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.08.2016. 17:10h

Crnogorski vaterpolisti nisu uspjeli ni iz trećeg puta da se plasiraju u finale Olimpijskih igara.

Bolja je bila Hrvatska rezultatom 12:8, pa Crnu Goru opet čeka duel za bronzanu medalju.

"Primili smo previše golova, nismo mogli da dobijemo meč na ovakav način. To je i uzrok poraza. Kako znamo i umijemo moramo da se smirimo i spremimo za naredni meč. Ne može postojati veći motiv od borbe za olimpijsku medalju", rekao je Aleksandar Radović.

Draško Brguljan: Ušli smo loše u utakmicu. Malo zbog treme, malo zbog pritiska, jer smo treći put bili u ovoj situaciji, a zna se kako smo prolazili. Šteta, jer nismo slabiji od Hrvatske. Imali smo veliku šansu, ali moramo da probamo da zaboravimo ovo i uđemo u meč za bronzu mnogo bolje nego sada. Sada izgleda da je Hrvatska čudo, ali sastaće se sa Srbijom u finalu i izgubiće sa pet razlike".

Darko Brguljan: Moramo da ostanemo pozitivni, ne smijemo da spustimo glave. Imamo drugu šansu, moramo da se borimo i da je iskoristimo.

Anđelo Šetka (Hrvatska): Čini se da je pobjeda bila laka na osnovu rezultata, ali ovo je bila najteza utakmica do sada. Bila je velika borba, iscrpljujuća do bola, ali moralo je da bude tako protiv ekipe kakva je Crna Gora.

Sponzor izvještavanja iz Rija

Bonus video: