Pljačka pošte u Nikšiću: Dvojica razbojnika odnijela 6.000 eura

U tom trenutku jedan od razbojnika je bacio suzavac kojim je pogodio poštara, a kroz šalter je uperio pištolj u radnicu, dok je drugi razbojnik nogom odgurnuo vrata i ušao unutra
55 pregleda 0 komentar(a)
pošta pljačka, Foto: Svetlana Mandić
pošta pljačka, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 17.08.2016. 13:28h

Dvojica naoružanih maskiranih razbojnika izvršili su danas, oko 12,30 časova, pljačku pošte koja se nalazi u nikšićkom naselju Kočani i tom prilikom odnijeli oko 6.000 eura.

Jedan od razbojnika imao je pištolj, dok je drugi tokom pljačke upotrijebio suzavac.

U trenutku pljačke u pošti su bili poštar i šalterska radnica koja je gurala vrata kako bi spriječila razbojnike da uđe unutru i uzmu novac.

U tom trenutku jedan od razbojnika je bacio suzavac kojim je pogodio poštara, a kroz šalter je uperio pištolj u radnicu, dok je drugi razbojnik nogom odgurnuo vrata i ušao unutra.

Radnica je uspjela da pritisne taster koji je povezan sa policijom, a razbojnici su, nakon što su uzeli novac, vespom pobjegli put Krupca.

Jedan od napadača na glavi je imao kacigu, a drugi kapu, sunčane naočare i krpu vezanu preko usta, dok su obojica bila obučena u motociklistička odijela.

U trenutku pljačke službenica i poštar su brojali novac pripremljen za isplatu socijalnih davanja. Jedan dio novca poštar je već bio podijelio korisnicima socijalnih naknada.

Policija je obavila uviđaj, uzela otiske i intezivno traga za razbojnicima.

Bonus video: