Gojković: Još jedan meč protiv vrhunske ekipe

"Još jedan duel u kome je za pobjedu potrebno dati maksimum i više od toga. Isto tako, siguran sam, razmišljaju i oni“, rekao je selektor Vladimir Gojković.
59 pregleda 22 komentar(a)
Vladimir Gojković, Foto: Reuters
Vladimir Gojković, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.08.2016. 13:25h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Kakav meč, kakav triler, kakvo slavlje - Crna Gora je treći put zaredom u polufinalu Olimpijskih igara, nakon dramatične pobjede nad Mađarskom, poslije peteraca, a u borbi za finale sjutra će se sastati se sa Hrvatskom.

"Barakude" su imale lakši posao nego "ajkule" u četvrtfinalu - trijumf nad Brazilom bio je očekivan, i za našeg selektora Vladimira Gojkovića...

„Očekivano, pretpostavljali smo da će rival biti Hrvatska. Nema mnogo novog da se kaže - još jedan meč protiv vrhunske ekipe, još jedan duel u kome je za pobjedu potrebno dati maksimum i više od toga. Isto tako, siguran sam, razmišljaju i oni“, rekao je selektor Vladimir Gojković.

Još nije poznat termin odigravanja sjutrašnjeg meča. Najvjerovatnije će to biti u 17.20 po našem vremenu, a druga varijanta je 21.30.

U drugom polufinalu sastaju se Srbija i Italija.

Crna Gora i Hrvatska sastale sastale su se u grupi, kada su Hrvati u posljednjim sekundama slavili sa 8:7, golom iz kontranapada, iako je Crna Gora, činilo se, imala napad za pobjedu i to sa igračem više, 47 sekundi prije kraja.

Filip Klikovac ističe da je taj meč izgubljen nesretno.

„Dobro ih poznajemo, spremićemo se još bolje, vjerujemo u sebe. Pokazali smo kvalitet protiv Mađarske, mada smo uvijek znali da možemo da igramo sa svima. Sa samopouzdanjem i spremni da damo sve od sebe ući ćemo i u meč sa Hrvatskom“, rekao je Klikovac.

Biće to repriza polufinala Olimpijskih igara u Londonu 2012, kada su Hrvati slavili sa 7:5. Crna Gora sprema revanš...

„Želimo finale, zaslužuje to ova generacija. Želimo finale i zbog nas, i zbog momaka koji su bili sa nama u velikom periodu, poput Nikole Janovića i Zlokovića, kao i selektora Gojkovića“, rekao je Vjekoslav Pasković.

Sponzor izvještavanja iz Rija

Bonus video: