"Ajkule": Nećemo stati

"Nadamo se da je došlo vrijeme za medalju. Daćemo sve od sebe, pa ćemo da vidimo da li će biti dovoljno", rekao je Antonio Petrović
14 komentar(a)
Crnogorski vaterpolisti, Foto: Reuters
Crnogorski vaterpolisti, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.08.2016. 17:22h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Rio de Žaneiro - Veliko slavlje naših vaterpolista nakon pobjede nad Mađarskom, ali svrha njihovog dolaska u Rio nije ispunjena.

"Odigrali smo sjajnu nutakmicu, pripremili smo se na najbolji način. Velika pobjeda, ali nećemo stati, trudićemo se da nastavimo. Nadamo se da je došlo vrijeme za medalju. Daćemo sve od sebe, pa ćemo da vidimo da li će biti dovoljno", rekao je Antonio Petrović.

Aleksandar Radović je naglasio da je utakmica bila "veoma stresna".

"Očekivali smo to i spremili se na borbu na svim frontovima. Napad je proradio, napokon. Mi imamo napadački kvalitet, bio je skriven, ali je proradio u pravom trenutku. Odbranu smo držali na visokom nivou, iako smo primili neke jeftine golove. To, međutim, mora da se dogodi protiv ekipe kao što je Mađarska", rekao je Radović.

"Pobijediti najveću svjetsku vaterpolo silu je ogroman uspjeh. Kontrolisali smo rezultat, nijednom nisu vodili. U petercima je Šćepanović bio briljantan, kao što je na cijelom turniru. Zaslužio je ovu nagradu. Pasković je bio miran, izdržao je pritisak i svaka mu čast na tome", naglasio je Draško Brguljan.

Sponzor izvještavanja iz Rija

Bonus video: