Podgoričaninu demoliran auto u Igalu

Prema nezvaničnim informacijama iz hercegnovskog Centra bezbjednosti, pregledani su snimci sa kamera Franca marketa u Igalu i obavljen razgovor sa zaposlenima, ali još uvijek nema saznanja ko je odgovoran za oštećenja na autu R.R
105 pregleda 39 komentar(a)
demolirano auto Igalo, Foto: Slavica Kosić
demolirano auto Igalo, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 16.08.2016. 13:49h

Podgoričanin R.R. sumnja da su mu radnici Franca marketa u Igalu demolirali auto zato što ga je ostavio na parking, za koji oni tvrde da je rezervisan za njihove zaposlene.

„Žurio sam na avion na Čilipima ( Dubrovački aerodrom) i ostavio sam auto na parkingu za koji nisam znao da je namijenjen isključivo zaposlenima Franca marketa. Kada sam se vratio poslije četiri dana zatekao sam demoliran auto i obavještenje čiji je to parking“, ispričao je R.R. On tvrdi da je šteta oko 600 eura. Slučaj je prijavio Centru bezbjednosti Herceg Novi i vlasniku marketa Hilmiji Franca koji mu je rekao da će šteta biti nadoknađena ako se dokaže da su auto oštetili njegovi zaposleni.

Prema nezvaničnim informacijama iz hercegnovskog Centra bezbjednosti, pregledani su snimci sa kamera Franca marketa u Igalu i obavljen razgovor sa zaposlenima, ali još uvijek nema saznanja ko je odgovoran za oštećenja na autu R.R. Uviđaj je u toku.

Bonus video: