MUP CG: 30.000 eura za informaciju o identitetu napadača na Šukovića

Nagrade su obećavane i u nekim drugim slučajevima al nisu dovele do informacija a za sve to vrijeme, u Crnoj Gori i dalje je preko 40 nerasvijetljenih ubistava
98 pregleda 0 komentar(a)
Predrag Šuković, Foto: Zoran Đurić
Predrag Šuković, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 09.08.2016. 17:14h

Ministar unutrašnjih poslova, Goran Danilović, raspisao je novčanu nagradu od 30.000 eura za informaciju o indetitetu osobe, koja je pokušala ubistvo na bivšeg načelnik Odjeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Uprave policije, Predraga Šukovića, javlja TV Vijesti.

Policija je ranije predložila MUP-u da raspiše novčanu nagradu za informacije o osobi koja je nedavno pucala i ranila Šukovića.

Nepoznata osoba je na Predraga Šukovića, oko 10.30 časova, 11. jula ispalila više hitaca u Njegoševoj ulici u centru Podgorice.

Po nalogu nadležnog tužioca, skinuti su i video zapisi sa video kamera na lokacijiama koje se nalaze od mjesta događaja u pravcu bjekstva na kojima je, kako se vjeruje, snimljena osoba koja je pucala na bivšeg načelnika Odjeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala.

Nagrade su obećavane i u nekim drugim slučajevima al nisu dovele do informacija a za sve to vrijeme, u Crnoj Gori i dalje je preko 40 nerasvijetljenih ubistava.

Bonus video: