Sutomore: Prebrzo vozio, pa saobraćajnim policajcima rekao da je agent ANB

Njega je policija zaustavila 23. jula zbog prekoračenja brzine i tada je saobraćajnim policajcima pokazao lažnu legitimaciju koju je predstavio kao pravu a na kojoj se nalazila njegova fotografija
58 komentar(a)
Policija, Foto: Filip Roganović
Policija, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 10.08.2016. 06:40h

Beranac Ljubiša Ivanović se saobraćajnim policajcima lažno predstavio kao službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost nakon što su ga zaustavili zbog prekoračenja brzine u Sutomoru.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su, u sadejstvu sa službenici Stanice policije opšte nadležnosti Centra bezbjednosti Bar, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru juče podnijeli krivičnu prijavu protiv Lj.I, starog 41 godinu, rođenog u Beranama sa prebivalištem u Podgorici, zbog osnova sumnje da je počinio krivična djela lažno predstavljanje i faslifikovanje isprave", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Ivanovića je policija zaustavila 23. jula zbog prekoračenja brzine i tada je saobraćajnim policajcima pokazao lažnu legitimaciju koju je predstavio kao pravu a na kojoj se nalazila njegova fotografija.

"Izvršenim provjerama i prikupljenim obavještenjima policijski službenici su utvrdili da Lj.I. nije zaposlen u Agenciji za nacionalnu bezbijednost i da mu nije izdata službena legitimacija, čime je, kako se sumnja, počinio navedena krivična djela", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: