Majka Medina odgovorila porodici Ulama: Vladimir sigurno zna gdje je Nemanja

Nemanja Medin je nestao 8. jula oko 17 sati i 30 minuta, nakon što je krenuo u pravcu Virpazara. Vozio je bijeli "megan" koji je 12. jula pronađen zapaljen pored lokalnog puta Virpazar-Rijeka Crnojevića, u mjestu Jabukov do
196 pregleda 37 komentar(a)
Nemanja Medin, Foto: Facebook
Nemanja Medin, Foto: Facebook
Ažurirano: 09.08.2016. 11:00h

Nevenka Medin, majka Nemanje Medina koji je nestao osmog jula, reagovala je na jučerašnje pismo porodice Vladimira Ulame u kojem oni navode da će "istraga će pokazati da Vladimir nema veze sa nestankom Medina"

"Bez ikakve želje i namjere da vodim dijalog sa Vama jednostavno ne mogu da Vam ne postavim nekoliko pitanja:

  • Zašto je nestanak mog sina i označavanje Vladimira Ulame kao nekog ko zna ili bi mogao znati odgovor na ovo pitanje izazvalo kod Vas „odbrambeni stav“?
  • Zašto se Vaš sin krio skoro mjesec dana od kada se saznalo da je 08.07.2016. godine baš on bio taj koji je uporno pozivao Nemanju da se hitno nađu što je moj sin i prihvatio?
  • Zašto prilikom njegovog iskaza u svojstvu građanina nije htio ništa da kaže što bi policiji koristilo u pronalaženju Nemanje iako je vrlo izvjesno da je takvih informacija imao?
  • Zašto je kobnog dana isključio telefon pa su moji pokušaji da razgovaram sa njim ostali bezuspješni?
  • Zašto sada ćuti kada je izvjesno da bi on mogao znati pravu istinu ili bar njen dio?
  • Zašto ni on ni njegov otac ne žele da odgovaraju na poligraf?
  • Da li je ljudski da Vaš sin ne želi reći šta se zbivalo tog dana kako bi nam pomogao u njegovom pronalaženju?

Poštovana gospođo, ne optužujem nikoga iako bih za to imala razloga, ali s pravom želimo znati šta se desilo sa mojim sinom, a Vaš Vladimir zasigurno ima odgovor na to pitanje. Još jednom iskazujemo povjerenje u istražne organe Crne Gore uz želju da što prije okončaju našu agoniju", navodi se u odgovoru Nevenke Medin.

Vladimir Ulama uhapšen je u petak. On se danima krio u kući Cetinjanina Bogdana Milića, gdje je uhapšen. Ulami i Miliću je istražni sudija Osnovnog suda na Cetinju odredio pritvor do 30 dana.

Nemanja Medin je nestao 8. jula oko 17 sati i 30 minuta, nakon što je krenuo u pravcu Virpazara. Vozio je bijeli "megan" koji je 12. jula pronađen zapaljen pored lokalnog puta Virpazar-Rijeka Crnojevića, u mjestu Jabukov do.