Požar u neuseljenoj zgradi u Tivtu

Brzom intervencijom pripadnika Službe zaštite i spašavanja Opštine Tivat, požar je ugašen u početnoj fazi, pa osim izgorjelog dijela razvodnog ormara, nije bilo druge veće štete
52 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 09.08.2016. 05:51h

U jednoj od dvije nove velike stambene zgrade koje su na Seljanovu u Bokeškoj ulici izgradili Crnogorski fond za solidarnu stamebnu izgradnu i Opština Tivat, sinoć oko 21.30 sati izbio je požar. Vatra je zahvatila glavni elektro-razvodni ormar u prizemlju u blizini ulaza u još neuseljenu novu zgradu koja je narednih dana trebalo da primi prve stanare.

Brzom intervencijom pripadnika Službe zaštite i spašavanja Opštine Tivat, požar je ugašen u početnoj fazi, pa osim izgorjelog dijela razvodnog ormara, nije bilo druge veće štete. Prema riječima komandira SZS Tivat Zorana Barbića, u intervenciji su učestvovala trojica vatrogasaca sa jednim protivpožarnim vozilom, a vatra je ugašena sa dva protivpožarna aparata napunjena prahom.

Požer je inače, izbio u jednoj od dvije lamele vrijedne ukupno 10 miliona eura, a u kojima je 140 stanova za radnike Opštine, lokalnih javnih preduzeća i ustanova, i MUP-a. Ključevi novih stanova teh treba da budu dodijeljeni ali će zbog požara, to vjerovatno biti odloženo za nekoliko dana jer treba ispitati kako se zapalila elektro mreža novog objekta koja nije bila ni izbliza pod punim opterećenjem.

Galerija

Bonus video: