POLICIJA REAGOVALA

"Tempirana bomba": Ostavljeno sedam buradi punih benzina u podrumu zgrade u Podgorici

Papovićev stan nalazi se u Ulici Mirka Vlahovića na Starom Aerodromu
101 pregleda 16 komentar(a)
Benzin Podgorica, Foto: Privatna arhiva
Benzin Podgorica, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 08.08.2016. 19:40h

Podgoričanin Rajko Papović prijavio je policiji da je neko u neposrednoj blizini njegovoj stana odložio sedam buradi od po 220 litara punih benzina.

On je rekao "Vijestima" da je to praktično tempirana bomba i zatražio od nadležnih da reaguju.

Papovićev stan nalazi se u Ulici Mirka Vlahovića na Starom Aerodromu.

"Na lice mjesta došla je komunalna policija i pripadnici Uprave policije. Obavili su uviđaj. Tražio sam od komunalne policije zapisnik o zatečenom stanju, međutim nisam ga dobio. Nisam mogao da saznam ni ime inspektorke koja je bila na licu mjesta, iz dispečerske službe su mi rekli da moram da im se obratim pisanim putem", rekao je Papović.

Dodao je da sa benzinom ugrožavaju ne samo njega i njegovu porodicu, već i ostale stanove u zgradi. "Iz komunalne policije pitali su me ko je vlasnik podruma u kojem se nalaze burad, rekao sam da nemam papir ko je vlasnik, ali da je vlasnik onbaj koji ima ključ, pa sa njim onda i raspolaže. Od policije sam saznao da su ključ pronašli kod stanara I. V., tako da postoji sumnja da je on vlasnik buradi sa benzinom", kazao je Papović.

On je takođe rekao da su mu policajci u neposrednom razgovoru rekli da bi sjutra trebalo da izađe i nadležni državni tužilac na lice mjesta.