Spreman sam za borbu

Rival na startu mu je Moldavac Valerij Duminika
3 komentar(a)
Srđan Mrvaljević, Foto: Aleksandar Radović
Srđan Mrvaljević, Foto: Aleksandar Radović
Ažurirano: 08.08.2016. 13:59h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Rio de Žaneiro - Srđan Mrvaljević će sjutra (utorak) oko 17 časova po našem vremenu treći put u karijeri izaći na olimpijsko borilište.

U Pekingu je stigao među osam najboljih, u Londonu do drugog kola, a rival u Riju na startu mu je Moldavac Valerij Duminika.

"Peti je u Evropi, a sedmi na svijetu. Opasan borac, pobijedio me posljednji put kada smo se sastali, ali i ja sam pobjeđivao njega. Nije nepobjediv, imam i ja neke kvalitete, koje ću pokušati da iskoristim", kaže Mrvaljević.

Najvažnije je, ističe, da je do borbe odradio sve što je mogao...

"Dobro sam spreman, i fizički i psihički. Ostalo je da regulišem kilažu, kilogram i po da skinem, što nije mnogo i pripremljen ću ući u borbu. Daću sve od sebe da pobijedim, kao što uvijek i radim", ističe Mrvaljević.

Džudo je juče bio u centru pažnje eks-ju scene - prvu zlatnu medalju od svih zemalja bivše Jugoslavije osvojilo je Kosovo, i to zahvaljujući džudistkinji Meljindi Keljmendi. Njen trijumf u džudo svijetu nije iznenađenje...

"Ma kakvi. Meljinda je velika šampionka, dvostruka prvakinja svijeta, najkonstantnija je takmičarka današnjice. Opravdala je ulogu favorita i svojoj zemlji donijela veliku radost", kazao je Mrvaljević.

Sponzor izvještavanja iz Rija

Bonus video: