Vuk Jaćimović preminuo od posljedica batina

Jaćimović je u napadu zadobio teške povrede - frakturu lobanje, hematom na glavi, prelome jagodične kosti i dva leđna pršljena
121 pregleda 21 komentar(a)
Vuk Jaćimović
Vuk Jaćimović
Ažurirano: 08.08.2016. 05:40h

Sedamdesetpetogodišnji gluvonijemi Bjelopoljac Vuk Jaćimović zvani Vučo, kojeg je 16. jula protivpožarnim aparatom pretukao cimer V. B. (40) iz Staračkog doma u Bijelom Polju, preminuo je juče oko 17 časova u bjelopoljskoj Bolnici.

V. B. je bivši pacijent Psihijatrijske klinike iz Kotora.

Jaćimović je u napadu zadobio teške povrede - frakturu lobanje, hematom na glavi, prelome jagodične kosti i dva leđna pršljena.

Nakon zbrinjavanja u Službi hitne pomoći bjelopoljske Bolnice, hitno je prevezen u Klinički centar Podgorica, gdje je liječen do prije dva dana, kada je prebačen u bjelopoljsku bolnicu. Jaćimović je udaran po glavi i leđima protivpožarnim aparatom koji je Danilovgrađanin uzeo iz hodnika, a o surovim batinama rodbina kod koje živio prije toga obaviještena je tek sjutradan u 11 sati. Rodbina i komšije pokojnog Vuča, koji je važio za izuzetno mirnog i dobrog čovjeka, pisali su nedavno peticiju - “Pravda za Vuča“, tražeći od nadležnih da se ispita ko je odgovoran za surovo prebijanje.

Bonus video: