Gojković: Kada je odbrana namještena, proradiće i napad

"Moramo da imamo strpljenja i snage, svega što je potrebno da napravimo napor da ispunimo prvi cilj - plasman u četvrtfinale", rekao je Miloš Šćepanović
4 komentar(a)
Vladimir Gojković, Foto: Reuters
Vladimir Gojković, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.08.2016. 10:02h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Rio de Žaneiro - Crnogorski vaterpolisti su sinoć savladali Francusku u prvom meču na Olimpijskim igrama (7:4), ali osvrtanja na tu utakmicu nema - već u noći između ponedjeljka i utorka "ajkule" čeka duel sa Hrvatskom (1.50 časova).

"Veoma je važno da u odbrani budemo na nivou na kojem možemo da budemo. U napadu smo protiv Francuza stvorili dosta šansi, nismo realizovali neke koje obično realizujemo, ali napad proradi kada je odbrana namještena", ističe selektor Vladimir Gojković.

Crna Gora je vodila sa 5:0 na poluvremenu, Francuzi su potom došli na minus dva, imali i napad da smanje na jedan razlike...

"Imamo tešku grupu, od starta su krenula uzbuđenja. Kakav je samo preokret viđen u meču Italija - Španija... Moramo da imamo strpljenja i snage, svega što je potrebno da napravimo napor da ispunimo prvi cilj - plasman u četvrtfinale", rekao je Miloš Šćepanović.

Sponzor izvještavanja iz Rija

Bonus video: