ŠEF MISIJE CRNOGORSKOG OLIMPIJSKOG TIMA

Popović: Situacija je mnogo bolja nego prije četiri dana

"Ako i ima sitnih problema, riješiće se do 5. avgusta. Ambijent je divan, okruženje veoma inspirativno za sve, pa i za naše sportiste", kaže Popović
2 komentar(a)
Andrija Popović, Foto: Privatna arhiva
Andrija Popović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 04.04.2019. 21:02h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Rio de Žaneiro - Problemi u organizaciji smještaja u Olimpijskom selu gotovo da su riješeni, kaže šef misije crnogorskog olimpijskog tima Andrija Popović.

"Situacija je sada mnogo bolja, nego prije četiri dana i mislim da će naši sportisti imati optimalne uslove. Vjerujem da će napraviti i velike rezultate, iako je podvig što su se plasirali na Olimpijske igre. Naravno da od rukometašica i vaterpolista očekujemo mnogo, možda bljesne i neko u pojedinačnim spotovima, ali idemo korak po korak", rekao je Popović.

Uslovi u selu su, kaže Popović, optimalni...

"Ako i ima sitnih problema, riješiće se do 5. avgusta. Ambijent je divan, okruženje veoma inspirativno za sve, pa i za naše sportiste", kaže Popović.

Popović je svakog dana na sastancima sa kolegama iz ostalih olimpijskih timova...

"Riječ je o sastancima na kojima se razgovara o svim važnim pitanjima. Najvažnija su svakako bezbjednost učesnika i situacija oko zika virusa. Što se tiče bezbjednosti, preduzete su apsolutno sve mjere, a zika izgleda da nije toliko opasna, kao što smo slušali i čitali i kao što su nas plašili minulih mjeseci. To su, naravno, dobre vijesti, pa sportisti mogu potpuno da se posvete onome zbog čega su došli u Rio", kaže Popović.

Sponzor izvještavanja iz Rija