Podgorica: Uhapšena zbog sumnje da je prodavala drogu

"Policijski službenici su toku kriminalističke obrade došli do određenih saznanja koja ukazuju na sumnju da se Lj.B. bavila nabavkom većih količina skanka i kokaina, koje je prepakivala u manja pakovanja a sa namjerom daljeg stavljanja u tzv. uličnu prodaju"
125 pregleda 3 komentar(a)
kokain, Foto: Shutterstock
kokain, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 02.08.2016. 20:00h

Podgoričanka Ljiljana Bogojević (61) uhapšena je zbog sumnje da je prodavala drogu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici Odsjeka za borbu protiv droge Sektora kriminalističke policije, pretresom kuće i drugih prostorija koje koristi Lj.B. pronađeno je oko 85 grama kokaina i oko četiri kilograma skanka.

"Pronađeno je i oduzeto osam pvc pakovanja u kojima se nalazila praškasta materija bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain mase oko 85 grama i četiri veća pakovanja u kojima se nalazila biljna materija tamno zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, mase oko četir kilograma", saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviješten VDT u Podgorici koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Policijski službenici su toku kriminalističke obrade došli do određenih saznanja koja ukazuju na sumnju da se Lj.B. bavila nabavkom većih količina skanka i kokaina, koje je prepakivala u manja pakovanja a sa namjerom daljeg stavljanja u tzv. uličnu prodaju", saopšteno je iz policije.

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge podnijeli su krivičnu prijavu VDT u Podgorici protiv Lj.B, koji je naložio da mu se ovo lice privede na dalju nadležnost zbog osnova sumnje da je počinilo navedeno krivično djelo.

Oduzeta droga poslata je Forenzičkom centru radi vještačenja.

Bonus video: